Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
9
6
7
3
6
Termék részletek


Kemon Actyva p factor hajhullást megelőző sampon 1000 ml.

-15%
Kemon Actyva p factor hajhullást megelőző sampon 1000 ml.
27 990 Ft
Akció: 23 890 Ft
Kezdete: 2024.03.01   A készlet erejéig!
Mélyen, de gyengéden tisztít, kellemes frissességet és tisztaságot kölcsönöz a hajnak.

Rendszeres használatával szabályozza a faggyúkiválasztás mértékét és serkenti a fejbőr vitalitását.

Puhává és könnyűvé teszi a hajat.Vigye fel a haj kontúrvonalára, majd választékról választékra. Ujjaival oszlassa el a haj kontúrvonalától a fejbúb felé. Masszírozza be körkörös mozdulatokkal. Emulgeálja, öblítse le és törölje meg. Szükség esetén ismételje meg a folyamatot.

1000 ml.
 • p factor
  DIAGNÓZIS

  Fokozott mértékű vagy szezonális hajhullás; kóros hajhullás, intenzív és/vagy elhúzódó hajhullás (telogen effluvium) vagy kopaszság (alopecia androgenetica).

  IGÉNY

  Regenerálni a fejbőrt; megelőzni vagy normalizálni a hajhullást; megőrizni a haj egészségét és vitalitását.

  Intenzív program

  MIKOR
  ALKALMAZZUK

  Intenzív és hosszan tartó hajhullás, elvékonyodó és/vagy öregedő területekkel a hajtőnél; anyagcsere-dekompenzáció és/vagy pszichofizikai stressz. A hajzat progresszív eltűnése a fej felső részén; bármilyen genetikai hajlam.  Probléma megelőző vagy fenntartó program


  MIKOR
  ALKALMAZZUK

  Fokozott és/vagy szezonális hajhullás; lassult növekedés esetén. Bármilyen anyagcserezavar és/vagy pszichofizikai stressz esetén.

  kulcsfontosságú
  összetevők

  fűrészpálma kivonat
  kendermag olaj
  vörös szőlő magjából származó procianidinek
  ásványi anyagok és vitaminok
  szőlőszemből származó őssejtek

  PF PLUS KOMPLEX TECHNOLÓGIA

  Funkcionális összetevők exkluzív komplexe, mint például:
  szőlőszemből kivont őssejtek,
  vörösfenyő kivonat és teakivonat antioxidáns hatással,
  energizáló koffein,
  erősítő glicin,
  cink és élénkítő mentol.

  A HAJHULLÁS MEGELŐZHETŐ ÉS KEZELHETŐ

  Az életmódváltás, a stressz, a fáradtság, az agresszív környezeti hatások, a hormonális és anyagcserezavarok miatt az elmúlt években folyamatosan nőtt a hajhullással küzdő páciensek száma. A fokozott hajhullás, amely gyakran a haj elvékonyodásával jár, számos hajbetegség fő tünete, amelyek közül a leggyakoribb a intenzív és/vagy elhúzódó hajhullás (telogen effluvium) és a kopaszság (androgenetikus alopecia).

  A Telogen Effluvium fokozott hajhullással jár a nyugalmi fázisban (telogén fázis). A kopaszság a leggyakoribb hajbetegség, és egyre több embert érint. A hajhagyma progresszív miniatürizálódása jelenik meg, amelyet az androgén hormon idéz elő az arra érzékeny embereknél. Ez az érzékenység mindenekelőtt egy enzimtől, az 5-α-reduktáztól függ, amely a tesztoszteront erősebb származékává, a dihidrotesztoszteronná (DHT) alakítja át. Ha a DHT szintje magas, a tüszők világosabb és vékonyabb szőrszálakat termelnek, amelyek végül láthatatlan szőrszálakká válnak. Az ezt a hatást ellensúlyozó beavatkozások az 5-α-reduktáz enzim gátlásán alapulnak.

  Az ACTYVA válasza ezeknek az anomáliáknak a kozmetikai kezelésére a P FACTOR: az első integrált háromlépcsős rendszer, amely megtisztítja, regenerálja és segít megelőzni a hajhullást, ellensúlyozza a szabad gyökök káros hatásait és megőrzi a haj egészségét. A Kemon Kutatási és Fejlesztési Laboratóriumától származik a P Factor, egy innovatív, helyi használatra szánt kezelés, amelyet kifejezetten az androgenetikus tényezőkhöz és a Telogen Effluviumhoz kapcsolódó hajhullás kezelésére terveztek. Ez az innovatív rendszer javítja a tüszők aktivitását, serkenti a fejbőr mikrokeringését és hozzájárul a haj fiziológiás életciklusának fenntartásához. Rendszeresen használva ideális a hajhullás megelőzésére, megakadályozza elvékonyodását és vastagabbá teszi a hajszálakat.


  P FACTOR SCALP hajhullást megelőző kezelés, hajas fejbőr rituálé
  1. alkalmazás és felvitel  Minden hajtípusra: samponos hajmosás után mérjen ki 20-25 g P Factor Scalp hajhullást megelőző kezelést, és ecsettel leválasztásról leválasztásra vigye fel a fejbőrre. A felvitelt a kontúrvonalnál kezdje, és úgy haladjon a fejtető felé. Győződjön meg arról, hogy a termék az egész fejbőrt jól befedi. Ezután húzza rá a hajra és masszírozza be. Fésülje át, ezzel egyenletesen oszlassa el a haj hosszán a terméket.

  Túlzott faggyúkiválasztás vagy vékony szálú haj esetén: samponos hajmosás előtt – mérjen ki 30-35 g P Factor Scalp hajhullást megelőző kezelést, és ecsettel vigye fel leválasztásról leválasztásra a száraz fejbőrre. A felvitelt a kontúrvonalnál kezdje, és úgy haladjon a fejtető felé. Győződjön meg arról, hogy a termék az egész fejbőrt jól befedi.


  MASSZÁZS A következő masszázs célja a P Factor fejbőr méregtelenítő hatásának optimalizálása és a bőr felkészítése a következő fázisra. Oldja a feszültséget, tonizálja a bőrt, megkönnyíti a szövetekből a nedvesség elvezetését és segíti az oxigénellátást. Minden manővert metaforikus névvel illetünk, ezek segítenek jobban megérteni és emlékezni az elvégzendő műveletekre.
  2. átgyúrás  Mindkét kéz ujjbegyeit használjuk, nyitott tenyérrel, lágy mozdulatokkal, lassú és körkörös mozdulatokat végezzen, emelje fel a hajat és mozgassa meg ujjai alatt a fejbőrt. A nyomóhatás közepes erősségű legyen. Végezze el az átgyúrást az egész fejen: először az oldalakon, majd a középső részen, végül a nyakszirti területen a hüvelykujjakkal dolgozva. Ezek a mozdulatok elősegítik a fejbőr vaszkularizációját.t. Minden manővert metaforikus névvel illetünk, ezek segítenek jobban megérteni és emlékezni az elvégzendő műveletekre.
  3. rajzoljon cikk-cakk-ot  Óvatosan kísérje a fejet a baloldalon, bal kezével támassza meg. A másik kéz ujjbegyei cikk-cakk mozdulatokkal stimulálják a fejbőr jobb oldalát, a haj kontúrvonalától a fejtető felé. Fejtsen ki elegendő nyomóerőt ahhoz, hogy az ujjak alatt mozogjon a bőr. Finoman billentse vissza a fejet középre, és ismételje meg ugyanezt a sorozatot az ellenkező oldalon.
  4. rajzoljon köröket a tarkóra


  A hüvelykujjak ujjbegyei a középvonal oldalán lévő nyakszirti gödröcskékbe ütköznek, és enyhe nyomással 10 kis kört rajzolnak befelé majd 10 kört kifelé. Tartsa stabilan az ujjait, támassza meg a fejet a kezével, és tartsa egyenesen a nyakat.
  5. rajzoljon két félgömböt

  A két összezárt kéz ujjbegyei segítségével kis körkörös mozdulatokkal rajzolja meg a két félgömb körvonalát. A mozgás a nyakszirti gödröcskékből induljon ki, a haj kontúrvonala mentén felfelé haladva a homlokig, majd a középvonal mentén ismét lefelé ereszkedjen. Közepes nyomóerőt fejtsen ki.  6. lazítson  Fejezze be a masszázst egy relaxáló és feszültséget nyújtó mozdulattal úgy, hogy a kezei ujjbegyeivel az egész fejen gereblyézzen.

  Emulgeálja és alaposan öblítse le, nyitott ujjakkal emelje fel a hajat az öblítési fázis alatt. Előkezelésként történő felhasználás esetén: mossa meg a hajat P Factor hajhullást megelőző samponnal.

  P FACTOR hajhullást megelőző intensív lotion, hajas fejbőr rituálé

  1. alkalmazás


  Vigye fel a P Factor hajhullást megelőző intensív lotiont közvetlenül a fejbőrre, cseppenként, leválasztásról leválasztásra haladva. Minden cseppentés után dörzsölje be ujjbeggyel a terméket a fejbőrbe, annak érdekében, hogy elkerülje a termék hajra folyását.  2. eloszlatás

  Mindkét kéz ujjbegyeit használja, nyitott tenyérrel, puha mozdulatokkal és ellentétes irányban csúsztassa, a haj alá majd emelje fel. Végezzen körkörös mozdulatokat az egész fejen, amíg a bőrfelületet teljesen be nem fedi a termék.
  MASSZÁZS
  Ez a fázis 4 lépésből áll, amelyek célja a nyirokkeringés és vérkeringés serkentése, továbbá célja, hogy a lotiont mélyen bejutassuk a fejbőrbe így működési elvei gyorsabban és hatékonyabban érvényesülnek.


  3. gyúrás  Mindkét tenyér nyitott, az ujjbegyek dolgoznak lágy és ellentétes irányban, körkörös mozdulatokat, közepes és váltakozó nyomást gyakorolva először oldalra, majd elöl és hátul. Az tarkó területen a hüvelykujjakkal dolgozunk.  4. pumpálás


  Gyenge nyomást gyakoroljon az egész fejre mindkét keze ujjbegyeivel, amelyek nyitott tenyerén és egymással szemben helyezkednek el.  5. dobolás


  Gyakoroljon enyhe koppintást az ujjbegyekkel, az egész fejen.  6. érintés


  Minden ujj hegye könnyű ütést végez az egész fejen. Nagyon fontos, hogy az ütések ritmikus rendszerességgel és lágy pulzálással történjenek. A dinamizmusa ellenére ez a masszázs fázis, ha jól hajtják végre, mély ellazulást válthat ki.

  BEFEJEZŐ MOZDULATOK
  Néhány egyszerű búcsúmozdulattal zárja a masszázst, hogy ellazítsa a vendéget és egy pillanatnyi tiszta jó közérzetet adjon neki, kiterjesztve a masszázst azokra a területekre, ahol a feszültségek könnyebben felhalmozódnak: a nyakra és a vállakra.

  1. nyak


  Mindkét kezével a mutató- és a középső ujjat összeillesztve a hüvelykujjal szemben, szorítsa meg a nyak izmait, a nyaki gerinc oldalain.  2. vállak


  Adja hozzá a többi ujját a csipesz mozdulathoz, és haladjon ezzel a technikával a trapéz izomban egészen a karokig.  3. lezárás


  Zárja le a masszázst egy búcsúmozdulattal.
 • Cikkszám
  kapf02
Webáruház készítés