Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
9
5
3
9
2
Termék részletek


Wahl Animalline KM5 kutya és állatnyíró

ÚJ
Wahl Animalline KM5 kutya és állatnyíró
 • Wahl Animalline KM5 kutya és állatnyíró
 • Wahl Animalline KM5 kutya és állatnyíró
 • Wahl Animalline KM5 kutya és állatnyíró
63 890 Ft
A WAHL KM nyírógépe egyike a kozmetikusok által nagy mennyiségben vásárolt, közkedvelt termékeinek. Kedvelt termék, mert ereje talán a legnagyobb a hasonló termékek között, nyírási tulajdonságai előnyösebbek más termékeknél.
Nagyon halk, rázkódás mentes, erős, tartós, kevésbé melegszik, tökéletesen vágja a különböző típusú szőrzet típusokat is. Akár filces kutyaszőrrel, akár nagyobb testű, erős szőrzetű kutyák bundájának karban tartására ideális termék, de előszeretettel alkalmazzák lovak nyírására is.
Ergonomikus felépítése a kezet nem fárasztja, így ezen tulajdonságai miatt állandó, kutyakozmetikai használatra ajánljuk. Hosszú kábelezése is nagyon előnyös.

Tartozéka a nyírógép olaj, és a tisztító kefe is.

Fejmérete: #10 1,8mm

Garancia 2 év.
 • Gyorsan cserélhető, precíziós rozsdamentes acél penge készlet („Made in USA”).
  Széleskörű gyorskioldó rendszer a fejek azonnali cseréjéhez.
  Két sebességfokozat: 2400/3000 rpm. Robusztus, ugyanakkor kézre álló és csendes. Alacsony vibráció köszönhetően a rezgéscsillapításnak, így fáradságmentes a munkavégzés, amely kíméli az ízületeket. Professional 3 m kerek kábel.
  Switch fedél megakadályozza, hogy szennyeződés jusson a készülékbe.
  Eltávolítható légszűrő a könnyű tisztítás és a maximális hűtés érdekében.
  (Kizárólag tiszta, mosott, homok (kvarc) szemcséktől mentes szőrzetet nyírjunk minden nyíróval, ugyanis a kvarc keménysége miatt tönkre teheti a nyírófejet. Minden használat előtt, közben és után olajozzuk a nyírófejet, ez élettartam növelő termék. A nyírófej tönkretétele egyik nyírógépnél sem tartozik a garanciális hibakörbe!)
  Tartozék vágófej szélesség: 49 mm
  Kompatibilitás: a Moser Max 45, Max 50, Wahl KM 2, KM 5, KM 10 gépek fejeivel
  Kábelhossz: 4.2 m
  Sebesség fokozat 2
  Tartozék vágófej: 1.8 mm
  Fordulatszám 3500/perc
  A nyíró netto tömege: 360 g


  • Fontos biztonsági tudnivalók
  Elektromos készülékek használatakor a sérülések és az áramütések elleni védelem érdekében feltétlenül figyelembe kell venni a következő tudnivalókat:
  A készülék használata előtt át kell olvasni az összes útmutatást!
  - az állatnyírógépet kizárólag állati szőr és irha nyírására szabad használni.
  - a készüléket csak váltóáramú feszültségre szabad rákapcsolni. Figyelembe kell venni az adattáblán megadott hálózati feszültséget.
  - ha egy elektromos készülék vízbe esik, akkor azt semmiképpen sem szabad megérinteni. Azonnal ki kell húzni a hálózati csatlakozódugót.
  - elektromos készülékeket semmiképpen sem szabad fürdőkádban vagy zuhany alatt használni.
  - az elektromos készülékeket minden estben úgy kell lerakni, illetve tárolni, hogy azok ne eshessenek vízbe (pl. mosdókagylóba). Ügyelni kell arra, nehogy víz és más folyadék kerüljön elektromos készülékekre.
  - a készülék használatát követően azonnal ki kell húzni a hálózati csatlakozódugót.
  - a készülék tisztítását megelőzően ki kell húzni a hálózati cstlakozó dugót.
  - ezt a készüléket nem használhatják olyan személyek (beleértve gyermekeket is), akik korlátozott, érzékszervi vagy szellemi képességekkel rendelkeznek, illetve nincs megfelelő tapasztalatuk és tudásuk, hacsak nem állnak az illető biztonságáért felelős személyfelügyelete alatt, illetve nem kapnak attól utasításokat a készülék használatára vonatkozóan. Gyermekek csak felügyelet alatt használhatják a készüléket, hogy semmiképpen ne játszhassanak azzal.
  - a készüléket csak a használati utasításban ismertetett rendeltetésszerű célra szabad használni. Kizárólag a gyártó által ajánlott tartozékokat szabad használni.
  - a készüléket semmiképpen sem szabad sérült hálózati kábellel használni. A készüléket nem szabad használni, ha az nem működik szabályosan, sérült vagy vízbe esett. Ezekben az esetekben a készüléket ellenőrzés és javítás céljából be kell küldeni cégünk szervizközpontjába. Elektromos készülékek javítását kizárólag elektrotechnikai végzettségű szakemberek végezhetik.
  - a készüléket nem szabd a hálózati kábelnél fogva hordozni és a kábelt fogantyúként használni.
  - a hálózati kábel és a készülék forró felületektől távol tartandó.
  - a készüléket nem szabad elcsavarodott vagy megtörött kábellel feltölteni, illetve tárolni.
  - semmiképpen sem szabad különböző tárgyakat a készülék nyílásaiba dugni vagy oda beejteni.
  a készüléket csak száraz helyiségben szabad használni és tárolni.
  - a készüléket semmiképpen sem szabad olyan környezetben használni, amelyben aeroszolos termékeket használnak, vagy ahol oxigén szabadulhat fel.
  - a sérülések elkerülése végett a készüléket semmiképpen sem szabad használni, ha a vágófej megrongálódott.
  - a készülék védőszigeteléssel rendelkezik és gyújtószikra mentes kivitelű. A készülék kielégíti az EU elektromágneses zavarvédelemre vonatkozó 2004/108/EG, illetve a kisfeszültségű berendezésekre vonatkozó 2006/95/EG irányelveinek követelményeit.
  • Beüzemelés
  - olajozza be a vágófejet (5. ábra).
  - dugja be a hálózati csatlakozódugót a csatlakozóaljzatba.
  - kapcsolja be a készüléket a be-/kikapcsolóval (az 1 ábran "a" betűvel jelölve), majd a használatot követően kapcsolja ki azt (az 1. ábrán "b"betűvel jelölve).
  - tudnivaló a bekapcsoláskor néha hallható, nem egyenletes hangú ütődést a hajtás bekapcsolási nyomatéka okozza. Ennek nincs jelentősége, ugyanígy nem számít hibának a készülék mérsékelt felmelegedése és rezgése sem.
  • A kés elmozdulásának beállítása
  A kés elmozdulását a gyárban optimálisan beállítják. A feszültségingadozások miatt azonban a kés elmozdulása megváltozhat. A kelleténél kisebb feszültség esetén az elmozdulási út rövidül, túlfeszültség esetén pedig meghosszabbodik. A kés elmozdulását szükség esetén a beállító csavarral (E) állíthatjuk be. Ehhez használjon csavarhúzót vagy érmét.
  - kapcsolja be a készüléket a be-/kikapcsolóval (az 1. ábran "a" betűvel jelölve).
  - fordítsa el a beállító csavart (E) balról jobbra, amíg hangos zajt nem hall (A 2. ábrán "b" betűvel jelölve).
  - ezután csak addig fordítsa a beállító csavart jobbról balra, amíg a hangos zaj meg nem szűnik (a 2. ábrán "a" betűvel jelölve).
  • Vágáshossz állítás
  - az oldalsó állítókar segítségével fokozatmentesen állítható a vágási hossz még üzem közben is.
  - az állítókar elmozdítása felfelé - minimális vágási hossz (a 3. ábrán "a" betűvel jelölve)
  - az állítókar elmozdítása lefelé - minimális vágási hossz (a 3. ábrán "b" betűvel jelölve)
  • Nyírás fésűtoldatokkal (a modelltől függően)
  A kívánt nyírási feladattól függően a készülék működtethető fésűtoldattal vagy a nélkül. Ehhez a vágási hossz állítókarját felső állásba (a 3. ábrán "a" betűvel jelölve) kell állítani. A konkrét modelltől függően a csomag különböző méretű fésűtoldatokat tartalmaz.
  • Fésűtoldat felrakása/levétele
  - tegye a fésűtoldatot a vágófej vágó élére, majd kattanásig nyomja rá azt a vágófejre, a ház irányába (a 4. ábrán "a" betűvel jelölve).
  - a fésűtoldat könnyen eltávolítható, ha a horgot megemeljük a nyíl irányába (a 4. ábrán "b" betűvel jelölve).
  • Tisztítás és ápolás
  - a készüléket nem szabad vízbe meríteni!
  - a szőrmaradékot minden egyes használatot követően tisztítókefével kell a vágófejről eltávolítani.
  - a készüléket csak puha, adott esetben enyhén benedvesített törlőronggyal szabad letörölni. A tisztításhoz nem szabad oldó- és súrolószert használni!
  - a vágófej tisztítható 4005 - 7051 rendelési sz. higiéniai aeroszollal.
  - a "Blade Ice" elnevezésű "4 az 1-ben" aeroszol (rendelési száma: 2999 - 7900) biztosítja a vágófej azonnal hűtését, olajozását és tisztítását, illetve egyidejűleg a korrózióvédelmet is.
  - a hosszú és tartós vágási teljesítmény érdekében fontos a vágófejet gyakran olajozni (5. ábra). Erre a célra 0230 - 1070 rendelési sz. (118 ml) vágófej - olajat kell használni.
  - a vágófej-olaj, valamint a higiéniai aeroszol beszerezhető a márkakereskedőtől vagy szervizközpontunkban.
  - amennyiben hosszú használati időt követően a vágási teljesítmény a rendszeres tisztítás és olajozás ellenére romlana, úgy a vágófejet ki kell cserélni.
  - a használatot követően fel kell tenni a késvédőt.
  - a készüléket csak felrakott késvédővel szabad tárolni.
  • A nyírófésű és a nyírókés cseréje
  - a be-/kikapcsolóval kapcsolja ki a készüléket (az 1. ábrán "b" betűvel jelölve).
  - húzza ki a hálózati csatlakozódugót.
  - lazítsa meg a vágófejen lévő két csavart, majd vegye le a nyírófésűt és a nyírókést (6. ábra).
  - a felszereléskor a nyírófésűt és a nyírófésűt és a nyírókést a következőképpen kell kiigazítani (7. ábra):
  - a vágási hossz állítókarját felső állasba kell állítani - ez a legrövidebb vágási hossznak felel meg (a 3. ábrán "a" betűvel jelölve).
  - a nyírófésű és a nyírókés elülső élei közti távolság 0,8, illetve 1,6 mm kell, hogy legyen (a 7. ábrán "a" betűvel jelölve).
  - a nyírófésűt és a nyírókést egymással párhuzamosan kell beállítani.
  - a nyírókés első fogának (balról) le kell fednie a nyírófésű első fogát vagy attól agy kissé balra kell elhelyezkednie annak (a 7. ábrán "b" betűvel jelölve).
  - a nyírókés legszélső jobb oldali fogának hozzá kell érnie a nyírófésű legszélső jobb oldali nagyméretű fogához (a 7. ábrán "c" betűvel jelölve).
  - húzza meg mindkét csavart (6. ábra).
  • Hulladékként való elszállítás az Európai Unió országaiban
  Az elhasznált készüléket nem szabad a háztartási hulladékba dobni. Az elektromos és elektronikus készülékek hulladékként való elszállítására vonatkozó EU-irányelv értelmében a készüléket ingyenesen átveszik az önkormányzati gyűjtőhelyeken, illetve az újrahasznosítható anyagok gyűjtőtelepein. A hulladékként való szabályos elszállítás a környezetvédelmet szolgálja és megakadályozza az emberre, illetve a környezetre gyakorolt esetleges káros hatásokat.
  • Hulladékként való elszállítás az Európai Unión kívüli országokban.
  Az elhasznált készüléket a környezetvédelmi szempontok figyelembevételével kell ártalmatlanítani.
  • HU Garancia
  1. Az ebből a garanciából eredő jogok a vevőnek a mindenkori eladóval szemben fennálló törvényes és/vagy szerződéses kellékszavatossági igényei mellett érvényesek. A garancia nem korlátozza ezeket a jogokat.
  2. A WAHL GmbH garanciát biztosít az általa forgalmazott elektromos kisgépekre, mely szerint azok hibamentesek. A garancia nem érvényes a készülék azon alkatrészeire, amelyek kopásnak vannak kitéve, pl. Borotvafejek szitái, hajtáselemek, vágófejek, felrakható fésűk, elemek, illetve akkucellák (gyorsan kopó alkatrészek).
  • A garancia kizártnak tekintendő, amennyiben:
  - a készüléket rendeltetésétől eltérő célra használják vagy gondatlanul kezelik,
  - a készülék túlzott terhelés, szakszerűtlen kezelés vagy külső behatás következtében megrongálódik,
  - a hiba a használati utasítás figyelmen kívül hagyására vezethető vissza,
  - a készüléket nem a WAHL GmbH egyik üzemében vagy márkakereskedésében javítják meg, illetve próbálják megjavítani azt.
  3. A szavatossági idő azon ország nemzeti jogszabályaiban megfogalmazott törvényes kellékszavatossági elévülési időtől függ, ahol a készüléket vásárolták.
  A szavatossági idő attól az időponttól veszi kezdetét, amikor az eladó átadja a készüléket a vevőnek.
  A vásárlás helyszínét és az átadás időpontját megfelelő vásárlási bizonylattal, pl. Pénztárblokkal, számlával, szállítólevéllel vagy hasonló okmánnyal kell igazolni.
  4. A WAHL GmbH ezen garancia keretében térítésmentesen megszűnteti azokat a hiányosságokat, amelyek a szavatossági idő alatt lépnek fel, és amelyekről azok keletkezésétől számított három héten belül szöveges formában értesítenek bennünket. A javításokra a WAHL GmbH ehyik üzemében vagy márkakereskedésében kerül sor. A WAHL GmbH úgy is megszűntetheti a hibát, hogy azonos kivitelű készülék szállít le a vevőnek. E garanciából adódóan a vevőnek nem állnak fenn további követelései, különös tekintettel a költségtérítésre, a vételár leszállítására, a kártérítésre vagy a visszalépési jogra. Ez a garancia nem érinti a törvényes vagy egyéb szerződéses kellékszavatossági igényeket. A garanciális javítások teljesítése nem vonja maga után a garancia időtartamának meghosszabbítását.
  5. A garanciális javítások keretében kicserélt alkatrészek vagy a pótszállításkor visszatartott készülék a WAHL GmbH tulajdonába száll át.
  6. Vevőszolgálatunk jogosulatlan igénybevétele esetén a WAHL GmbH jogosult leszámlázni a felmerült költségeket.
  7. Hiba előfordulása esetén forduljon a kereskedőhöz, ill. az országában működő szervizhez.
 • Cikkszám
  WH_1260_0470
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés