Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
1
3
5
0
8
Termék részletek


VALERA Hajszárító Swiss SILENT JET 8600 Ionic D Rotocord

VALERA Hajszárító Swiss SILENT JET 8600 Ionic D Rotocord
47 580 Ft
Szuper erős, rendkívül csendes, klasszikus formájú, AC motoros professzionális hajszárító ion generátorral.

• Teljesítmény: 2400W teljesítményű AC motor, melyet kiemelkedően magas élettartamra terveztek
• Professzionális, ion generátoros hajszárító
• Súly: 560 gramm.
• 6 fokozatú légáramlás / hőmérséklet szabályozó
• Hideglevegő gomb
• Kábel: Superflex kábel 3 méter, Rotocord kábelcsomósodás gátlóval

A készülék professzionális felhasználásra készült. Svájcban gyártott minőségi termék.
Garancia 1 év.
A személyes vagy háztartási használatnál az AC motoros hajszárítók motorjára 5 éves Valera jótállás vonatkozik

  • Az ion generátor negatív töltésű ionok millióit állítja elő, elősegítve ezzel a haj megfelelő hidratáltságának fenntartását. A fokozott hidratáció elősegíti a haj kondicionáltságának megőrzését, regeneráló hatása van, illetve a hajat puhábbá és könnyebben fésülhetővé teszi. A negatív töltésű ionok csökkentik a szálló haj elektrosztatikai töltöttségét és megakadályozzák a nem kívánt hullámokat is.

    Csúcsteljesítmény még alacsonyabb hőmérsékleten is: a gyorsabb légáramlásnak köszönhetően gyorsabb száradást tesz lehetővé alacsonyabb hőmérsékleten is, ez által jobban kíméli a festett hajat így az tovább tartja meg színét.

    A két féle (6 és 7,5cm-es TOUCH ME) ultra vékony professzionális szűkítő fejjel még jobban koncentrálható a légáramlás és diffúzorral.

    Az egyedülállóan biztonságos speciális hullámdrótos fűtőelemeknél az elektromos fűtőszálak közvetlenül követik a csillámpala kártya alakját, így magasabb minőséget, biztonságot, és a kiáramló levegő hőmérsékletének sokkal egyenletesebb eloszlását, valamint hosszabb élettartamot tesznek lehetővé, mint a hagyományos, spirális drótozású fűtőelemek.

    A professzionális univerzális AC motor az egyedülálló aerodinamikai technológiával szuper erős (80m3/óra) és szuper gyors (140 km/óra) légáramlás előállítására képes. A hosszú élettartamú univerzális AC motorral felszerelt Valera hajszárítók várható élettartama kb. 2000 óra.
  • Cikkszám
    VA_8600SJ_
Webáruház készítés