Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
5
9
6
0
9
Termék részletek


GA.MA 5D Terápiás Digitális Hajvasaló Infra fénnyel

GA.MA 5D Terápiás Digitális Hajvasaló Infra fénnyel
39 260 Ft
GA.MA 5D TERÁPIÁS DIGITÁLIS HAJVASALÓ egy magas minőségű termék, rendszeres ápolással és figyelemmel hosszan, biztonságosan fogja szolgálni Önt.

A GA.MA Digitális 5D hajvasaló egy új innovatív technológiával ellátott hajvasaló, mely célja, hogy hajformázás közben megvédje a haj fényességét, puhaságát és természetes rugalmasságát. A speciális bevonat védi a hajszálakat és belülről segíti a haj szerkezetének újáépítését, így kölcsönözve hihetetlen ragyogást és puhaságot a hajnak. A legjobb minőségű professzionális  GA.MA Digitális 5D hajegyenesítő infravörös és ózonkiegyenlítő egy iongenerátorral, ózonnal és egy halogénlámpával rendelkezik, amely infravörös hőt bocsát ki. Az 5D terápiás technológia e három szempont kombinációja. Az általa generált hő támogatja a hajkiegyenesítést, megvédi a hajat a magas hőmérséklet negatív hatásaitól és csökkenti a hajformázáshoz szükséges időt. Az 5D technológia a haj természetes fényét, antibakteriális védelmet és fiatalító hatást biztosít. Ezen túlmenően, az IHT rendszernek köszönhetően, az   eszköz azonnal felismeri a lemezek hőmérsékleti csökkenését, és felmelegíti őket még a hajkiegyenesítés során is. 

 
 • A készülék jellemzői:

  Digitális LCD hőfok kijelző, 230° szabályozható hőfok
  IHT TECHNOLÓGIA – a gyors felmelegedésért
  Nano silver technológia (antibakteriális hatás)
  Tourmaline ion technológia
  Infrared technológia
  5D technológia: infravörös halogénlámpával, ózonkiegyenlítővel és iongenerátorral rendelkezik, amely biztosítja a haj természetes fényét, antibakteriális hatást fejt ki és fiatalító hatást gyakorol a hajszálakra.
  360° forgatható, 2,5 m hosszú hálózati csatlakozó kábel
  43*110 MM széles hajsimító lapok
  60 perc üzemelésű biztonsági védő rendszer (automata kikapcsolás)
  súlya 280gr
  Garancia 1 év.
 • Cikkszám
  ST_GI0102
Webáruház készítés