Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
8
0
1
8
6
Termék részletek


Remington R4000 Style Series Körkéses Villanyborotva

ÚJ
Remington R4000 Style Series Körkéses Villanyborotva
 • Remington R4000 Style Series Körkéses Villanyborotva
 • Remington R4000 Style Series Körkéses Villanyborotva
 • Remington R4000 Style Series Körkéses Villanyborotva
18 500 Ft
Kíméletes, hatékony borotválkozás
Borostaformázó toldat, pajeszvágó
100 % vízálló
 • Kíméletes, hatékony borotválkozás

  A Duplasoros Vágókések azt jelentik, hogy borotválkozás közben nagyobb lefedettséget érhetsz el, így több szőrt tudsz levágni. Az antibakteriális védőrendszer segít a bőröd védelmében és gondozásában a borotválkozás közben, csökkenti az esetlegesen fellépő irritációs reakciókat, így minden nap jó közérzettel és megjelenéssel kezdheted a napod. A rugalmas vágókések és a továbbfejlesztett TPE csuklós nyak utolérhetetlenül kényelmessé teszik az összes kontúr leborotválását, ráadásul a Style Series R4 ergonomikus tervezése következtében a készülék tökéletesen is illeszkedik a kezedbe.

  Borostaformázó toldat, pajeszvágó

  Ha előnyben részesíted a rövid borostát, akkor a 3 napos borosta formázó toldattal ezt megformázhatod. A borotva vágófejére egyszerűen csatlakoztatott toldat gondoskodik róla, hogy az arcszőrzeted a borostás külső eléréséhez szükséges tökéletes hosszúságúra legyen levágva. A továbbfejlesztett kipattintható pajeszvágóval tudod elvégezni az arcszőrzeted kontúrozását, nyírását és fazonra vágását. Úgy terveztük, hogy lehetővé tegye számodra változatos stílusok kialakítását, a szakállad szépen definiált kontúrjainak formázását, a barkód rendben tartását vagy akár lenyírhatod vele a kósza szőrszálaidat is.  A Style Series R4 vezeték nélküli kivitelének köszönhetően teljesen szabadon végezheted a formázást. A 45 perces üzemidő révén elegendő idő áll rendelkezésedre a tökéletes borotválkozáshoz, továbbá a 3 fokozatú LED kijelzőt használva mindenkor szemmel tudod tartani az akkumulátorod állapotát.

  100 % vízálló

  Mivel a készülék 100%-ban vízálló, a gyorsaság és egyszerűség kedvéért a zuhany alatt is lefolytathatod a borotválkozási rutinodat. Két használata között leöblítheted a borotvádat, vagy megfelelő tisztító kefe használatával tökéletes állapotban tarthatod a készüléket.

  Dupla soros szitaborítású vágófejek
  Antimikrobiális bevonat: csökkenti ez irritációt
  Rugalmas szitaborítású vágófejek és billenő fej a maximális kontúrkövetéshez
  ComfortTrim kipattintható pajeszvágó
  Ergonomikus kialakítás
  Akkumulátoros üzemmód
  45 perc vezeték nélküli használati idő
  4 órás töltési idő
  3 szintes LED kijelzés
  3 napos borostaformázó toldat
  100 % vízálló
  Tisztító kefe
  Garancia 2 év.
 • Cikkszám
  Rem_R4000
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés