Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
7
5
2
6
2
Termék részletek


Babyliss PRO Miracurl A Hajgöndörítő BP2665E

ÚJ
Babyliss PRO Miracurl A Hajgöndörítő BP2665E
 • Babyliss PRO Miracurl A Hajgöndörítő BP2665E
76 580 Ft
A játszi könnyedséggel használható 3 lépéses göndörítő technológiát szinte bárki azonnal elsajátíthatja. Helyezd a hajat a formázó rendszerre, zárd össze az eszközt és indítsd el. Pár másodperc múlva pedig készek is az áhított fürtök.
 • Eredeti MaxLife technológia

  A MiraCurl speciális motor technológiával rendelkezik, melyet a BaByliss a Ferrari Volare X2-es hajnyíróihoz fejlesztett ki. A újítás lényege, hogy az általános szénkefés motorokkal szemben a MiraCurl mágneses motorral rendelkezik, így küszöbölve ki az élettartamot és a hatékonyságot csökkentő motorikus súrlódást. A hajformázóknál elsőként debütáló speciális technológiával így a motor súlya csökken, az eszközben fellépő nem kívánatos rezgés mérséklődik, az élettartam pedig 10 000 órára növekszik.

  Továbbfejlesztett kerámia technológia

  A kerámia hosszú évek óta a hajsimító és hajgöndörítő eszközök legkedveltebb bevonata. Népszerűségét finom szemcseméretének, kiváló hőtartó képességének és kedvező súrlódási együtthatóinak köszönheti, mellyel nem roncsolja a hajszálak szerkezetét. A MiraCurl kerámia göndörítő rendszere ezen tradicionális, jól bevált technológiát használja a hajszálak gyors és pontos formázásához és az egyenletes fürtök készítéséhez.

  Folyamatos hőkontroll

  A BaByliss Heat Management rendszere számos típusnál bizonyított. A garantált hőstabilitást lehetővé tévő rendszerrel mindig az optimális hőtartományban dolgozhatunk azzal együtt, hogy a BaByliss PRO legfejlettebb fűtőrendszerével pillanatok alatt munkakésszé válik eszközünk.

  Az első igazán környezetbarát eszköz

  A hosszú élettartamú, alacsonyabb motorikus súrlódással működő új konstrukciójú motor kevesebb energiát fogyaszt. A működéshez mindössze 30W teljesítmény szükséges, mely a 10000 óra működési idővel kombinálva egy átlagos készülék élettartamának a többszörösét garantálja, ezzel is óvva a környezet terhelését.

  Ergonómikus konstrukció

  A BaByliss PRO évek óta nagy hangsúlyt fordít arra, hogy az eszközeit használó fodrászok csukló és kar terhelése minimalizálódjon. A súlycsökkentésre és az anatómiai ismeretek alapján nyugvó fogórész fejlesztések évről évre örvendeztetik meg a vásárlókat újabbnál újabb eljárásokkal. Nincs ez másképp a MiraCurl-nél sem, ahol a technológiai határokat súroló súlycsökkentéssel és a könnyen és pontosan tartható fogantyúval tudjuk a könnyebb kezelhetőséget és használatot biztosítani.

  Pontosság és irányítás:

  - 3 időzítő beállítás, hangjelzéssel a különböző fürthatásért
  - 3 hőfokozat (190 ̊C - 210 ̊C - 230 ̊C) mely lehetővé teszi minden hajtípus könnyed megformálását és hosszantartó eredményt biztosít
  - Választható „göndörítési” irány az egyenletes és természetes végeredményért: (Jobb/Bal/Auto – ha a bal oldalt vagy a jobb oldalt formázod – minden fürt után irányt vált)

  Biztonság:

  - Ki/be kapcsoló gomb fényjelzéssel
  - Hő kontroll (szabályozási lehetőség és sípoló hangjelzés)
  - Alvó üzemmód 20 perc után – automatikus kikapcsolás 60 perc után
  - Automatikus blokkoló rendszer
 • Cikkszám
  Bp2665E
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés