Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
5
1
9
6
2
Termék részletek


SZEMINÁRIUM - Trend hajvágó szeminárium by Fátrai Krisztina (gyakorlat)

ÚJ
SZEMINÁRIUM - Trend hajvágó szeminárium by Fátrai Krisztina (gyakorlat)
 • SZEMINÁRIUM - Trend hajvágó szeminárium by Fátrai Krisztina (gyakorlat)
50 000 Ft
A képzésen megismerkedhetsz a 2018-as és legújabb frizuraformáival, melyet gyakorlatban is megvalósíthatsz, babafejen. Fókuszban a kapcsolat nélküli formák világa nőies hordható köntösben. Vékonyítástechnikák, alkalmazkodva a formák specialitásaihoz.

A munka step by step törtnéik Fátrai Krisztina vezetésével. A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik biztos alaptudással rendelkeznek.

Időpont: 2018. június 4Időtartam
10:00-17:00
 • Képzésre történő jelentkezéshez fontos tudnivalók!
  A megszokott módon jelentkezhetsz a kiválasztott képzésre a weboldalon keresztül és mi továbbítjuk jelentkezésedet. Vagy hívd az ASK Akadémiát az alábbi telefonszámon: +36304374519 (2017. 12. 22 és 2018. 01. 07-ig csak és kizárólag emailen lehet jelentkezni a szemináriumokra.schwarzkopf.hungary@henkel.com) Minden más időpontban, ha esetleg nem veszik fel a telefont, akkor az üzenetrögzítőn add meg neved, telefonszámod, és a kiválasztott szeminárium nevét. 48 órán belül felveszik veled a kapcsolatot és egyeztetik az oktatás részleteit!
  A jelentkezést követően a Schwarzkopf Professional ki fogja számlázni az adott szemináriumi díjat. 5 munkanappal a szeminárium előtt van lehetőség a kiszámlázott szemináriumot másik szemináriumra vagy termékvásárlásra felhasználni, egyéb esetben a kiszámlázott szeminárium díja vissza nem igényelhető. Ha nekünk felróható okból marad el szeminárium, akkor a következő számlán jóváírjuk az oktatás díját.
  A tanfolyam módosítását vagy lemondását az alábbi telefonszámon, vagy e-mail címen lehet jelezni: +36 30 4374519 barnabas.kiss@henkel.com
  A regisztrációnál minden esetben telefonos visszajelzést küldenek.
  A szemináriumi díj összege legkésőbb egy héttel a szeminárium előtt meg kell, hogy érkezzen. Csekkel történő fizetés esetén a következő címet használd:
  Henkel Magyarország Kft. 1113 Budapest, Dávid Ferenc u. 6.
  A Schwarzkopf Professional fenntartja a jogot, hogy előzetes tájékoztatás nélkül, 1 héttel az adott szeminárium előtt azt lemondja.
 • Cikkszám
  853503
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés