Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
9
6
7
3
6
Termék részletek


Gabiano gyakorló babafej szőke szintetikus hajjal +/-60 cm.

-18%
ÚJ
Gabiano gyakorló babafej szőke szintetikus hajjal +/-60 cm.
 • Gabiano gyakorló babafej szőke szintetikus hajjal +/-60 cm.
 • Gabiano gyakorló babafej szőke szintetikus hajjal +/-60 cm.
 • Gabiano gyakorló babafej szőke szintetikus hajjal +/-60 cm.
 • Gabiano gyakorló babafej szőke szintetikus hajjal +/-60 cm.
14 500 Ft
Akció: 11 900 Ft
Kezdete: 2024.02.19   A készlet erejéig!
A Gabbiano egy luxus olasz fodrászfelszerelés- és -bútormárka, amelyet megbízhatóság, minőség és esztétika, valamint magas használati kényelem jellemez.

A tökéletes eszköz a fodrászművészet gyakorlásához
A Gabbiano WZ2 női oktató fodrászfej praktikus kiegészítője a különféle kezelések, hajvágások és up-dos gyakorlásának. A megfelelő hosszúságú és minőségű haj lehetővé teszi, hogy hatékonyan készüljön fel a fodrász szakmára, így anélkül fejlesztheti készségeit, hogy élő modelleken kellene gyakorolnia.

A WZ2 modell kiváló minőségű anyagokból készült, szőke árnyalatú szintetikus haj felhasználásával, gondosan rögzítve a fejhez. A hosszúság, az egyenes szerkezet, a fokozatos vágás és az optimális sűrűség a hajat az emberi hajhoz hasonlóan viselkedik , lehetővé téve az olyan fejlett fodrászati ​​kezeléseket.

Könnyű használat és esztétikus kialakítás
A maximális hőformázási hőmérséklet 120°C , így ideális eszköz a különböző hajformázási technikák gyakorlásához, lehetővé téve a haj biztonságos modellezését és kiegyenesítését . A megfelelően kialakított alap biztosítja a stabilitást munka közben. A fej alkalmas lesz egy 2,3 cm átmérőjű állványtengelyre. A termék esztétikus kialakítása felkelti a figyelmet, miközben kiemeli a funkcionalitást, így inspiráló munkakörnyezetet teremt .

A WZ2 fej lehetővé teszi a különféle technikák betanítását , segítve a fodrászokat készségeik fejlesztésében . A fodrászok új frizurákkal,és vágási technikákkal kísérletezhetnek. Az oktatófejek fantasztikus választás, és elengedhetetlen elemei a fodrásztechnikák elsajátításának és gyakorlásának . A termék kiválóan alkalmas tanulóvizsgák lebonyolítására is.

Megfelelő gondozás a tartósság érdekében
A rendszeres ápolás a kulcs a fej tartósságának megőrzéséhez. Kerülje a nedvességet , és ne tárolja a fodrászfejet műanyag zacskóban. A nedvesség kellemetlen, dohos szagot okozhat. A fejet nem lúgos samponokkal csak langyos vízben mossa meg. Mosáskor kerüljük a haj összegabalyodását – a fejtől a hajvégekig mossuk a hajat a növekedés irányában. Öblítse le meleg, de nem forró vízzel, és ne felejtse el használni a kondicionálót . Fésűvel fésülje nedvesen a haját – kezdje a végétől, és szakaszosan haladjon felfelé. Tartsa be az ápolási eljárásokat a termék élettartamának meghosszabbítása érdekében .

Maximális hőformázási hőmérséklet: 120 °C
Hajhossz: kb. +/- 60 cm
A fej 2,3 cm átmérőjű állványtűkre illeszkedik
Megjegyzés. A fej állvány nélkül eladó.
 • Cikkszám
  148404
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés