Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
9
4
4
4
2
Termék részletek


Gabbiano fodrászasszisztens UV sterilizátorral 68UV fekete

ÚJ
Gabbiano fodrászasszisztens UV sterilizátorral 68UV fekete
 • Gabbiano fodrászasszisztens UV sterilizátorral 68UV fekete
 • Gabbiano fodrászasszisztens UV sterilizátorral 68UV fekete
106 900 Ft
A Gabbiano a fodrászfelszerelések és -bútorok luxusmárkája, amelyet megbízhatóság, minőség és esztétika, valamint magas használati kényelem jellemez. A kínálatban funkcionális szalonfelszerelési elemek széles választéka található, mint például fotelek, fejmosók és infrazónák.

1 év garancia.

Rendeléstől számítva 1-2 hét múlva. 30% előleg megtérítéssel.
 • A Gabbiano 68UV professzionális fodrászasszisztens UV-C sterilizátorral rendkívül hasznos eleme a szalonfelszerelésnek, amely javítja a munka hatékonyságát és biztosítja az állomás megfelelő rendjét és szervezettségét . A termékek praktikus elrendezésének köszönhetően a legszükségesebbek mindig kéznél lesznek.

  A tágas szervező egy tálcakészlettel van felszerelve , amely segít a munkahely rendben tartásában és a fodrász munkájához szükséges kiegészítők megfelelő válogatásában. A készlet hat tárolót tartalmaz : kettő rekesz nélküli, kettő rekeszes és két keskeny és mélyebb. Elrendezésük a rendezőben szabadon változtatható az Ön igényei szerint, a különböző típusú fiókok nagy választéka pedig lehetővé teszi az edények tetszés szerinti válogatását. Ezenkívül a két legmélyebb alomdoboz különböző magasságban helyezhető el a segítő oldalain , így a benne elhelyezett edények mindig a megfelelő magasságban helyezkednek el. A beépített hátlap megvédi a fiókokat a véletlen átcsúszástól, ami a bennük lévő edények károsodását okozhatja.

  Az asszisztensbe beépített UV-C sterilizátor kiváló megoldás, amely biztosítja a kezelések biztonságát. Lehetővé teszi , hogy könnyen és gyorsan megtisztítsa a szerszámok felületét a legtöbb kórokozótól. A készülék belseje sebészeti acélból készült és tükrös, amely visszaveri az UV-sugarakat és alaposabb fertőtlenítést biztosít. A hatékony , 254 nm hullámhosszú kvarclámpa hatékonyan pusztítja el a mikroorganizmusok különféle formáit . A folyamat javasolt időtartama 10 perc, de ezt az értéket 5-30 percen belül szabadon módosíthatja , amit a digitális kijelző visszaszámol.

  Pontos megoldások a kényelmes használat érdekében
  A fém szárítótartó a legtöbb piacon elérhető modellhez illeszkedik, így kényelmesen felakaszthatja a berendezést a szolgáltatások elvégzése közben. A kisegítőn két helyen könnyen elhelyezhet egy akasztót, amely lehetővé teszi a rendszerező egyéni igényeihez igazítását , kényelmes használatot biztosít és nem akadályozza a munkáját.

  Figyelem a részletekre
  A segédfej tetején egy sekély mélyedés található , amely tökéletes a szerszámok lerakására munka közben. Tökéletes hely lesz a szerviz során - például színezéskor - a legszükségesebb kiegészítők elhelyezésére is, tálak, festékek vagy ecsetek. A bemélyedés felülete - mint minden küvetta a készletben - matt, érdes, csúszásgátló réteggel van bevonva , melynek köszönhetően párnázza és adott helyen tartja az elhelyezett eszközöket.

  Minimalista dizájn és funkcionalitás
  A segítő egyszerű stílusa bármilyen belső térbe alkalmassá teszi. A könnyen tisztítható, strapabíró anyagból készült fekete bútor jelentősen javítja a munkát bármely szépségszalonban. A gumírozott kerekek biztosítják a mobilitást, így szabadon és zökkenőmentesen mozgathatod az igényeidtől függően - a fodrászszék körüli kezelések során vagy a szervíz utáni elrakás során. Szükség esetén könnyen szétszedhetők is. Ez a segítő különösen azok számára lesz hasznos, akik nagyra értékelik a funkcionalitást .

  A pontos méretek a képen láthatóak.
  A készlet tartalma: segédkeret sterilizátorral, két rekesz nélküli küvetta, két rekeszes küvetta, két keskeny és mély küvetta, szárító tartó, és egy kerékkészlet.

  Adatok:
  Javasolt fertőtlenítési idő: 10 perc
  UV lámpa élettartama: 5000 óra
  Teljesítmény: 6 W
  Feszültség: 100-240 V
 • Cikkszám
  147025
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés