Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Látogató számláló
0
1
9
9
7
6
0
Termék részletek


BaByliss Hydrotherm™ Curl Secret Shine - Gőzölős automata hajgöndörítő

ÚJ
BaByliss Hydrotherm™ Curl Secret Shine - Gőzölős automata hajgöndörítő
 • BaByliss Hydrotherm™ Curl Secret Shine - Gőzölős automata hajgöndörítő
 • BaByliss Hydrotherm™ Curl Secret Shine - Gőzölős automata hajgöndörítő
56 900 Ft
Megérkezett az automata hajgöndörítők új generációja! A BaByliss Curl Secret Shine gőzölős automata hajgöndörítő Hydrotherm™ kondicionáló gőzrendszerrel van ellátva, amely hidratálja és védi a hajat, miközben hosszan tartó, fényes loknikat készít, stílusodnak megfelelően.

1 év garancia
 • AUTO CURL technológia: gyors és egyszerű rendszer, a gyönyörű és tartós fürtök érdekében. Sajátossága, hogy a hajtincset, hajsütés előtt, a készülék automatikusan loknivá formázza, így biztosítva az egyenletes hullámokat. A készülék használatával a haj automatikusan behúzódik a kerámia testbe, ahol a tincs mindkét irányból lágyan felmelegszik és a beállításoknak megfelelően begöndörödik.

  Automata hajgöndörítő bevonata: Ceramic
  *A hajformázó felület kerámia bevonattal van ellátva, mely hosszú évek óta a hajformázó eszközök egyik legkedveltebb bevonata.
  Népszerűségét finom szemcseméretének, kiváló hőtartó képességének és kedvező súrlódási együtthatóinak köszönheti, mellyel nem roncsolja a hajszálak szerkezetét.

  A hőmérséklet 3 fokozatban szabályozható: 190-210-230 °C
  A 3 féle hőmérsékleti beállítás segít, hogy mindenki könnyedén megtalálja a hajtípusának megfelelő hőmérsékletet.

  Szabályozható göndörítési irány: felcsavaráskor kiválasztható, hogy csak jobbra, csak balra, vagy váltakozó irányba csavarja a készülék a hajat.

  Kísérletezz kedvedre a különböző időzítési lehetőségekkel és göndörítési irányokkal, melyek számos kombinációt tesznek lehetővé, ezáltal egyedi loknikat varázsolhatsz magadnak.

  3 féle időzítési lehetőség:
  - 8 másodperc a laza hullámokért
  -10 másodperc a lágy loknikért
  -12 másodperc a határozott loknikért

  Felmelegedési idő: 100 másodperc

  Jellemzők:
  -30mm átmérőjű göndörítő fej
  -ki-be kapcsoló gomb
  - Hydrotherm™ kondicionáló gőzrendszer: hidratálja és védi a hajat, miközben hosszantartó, fényes loknikat készít, stílusodnak megfelelően. A Hydrotherm™ kondicionáló funkció tetszés szerint kikapcsolható.
  -víztartály /A víztartályba desztillált víz töltendő, így elkerülhető a vízkövesedés.
  -hőkész állapotjelző
  -LED jelzőfény
  - Automatikus kikapcsolás mód melynek köszönhetően a készülék 60 perc után automatikusan kikapcsol, így, ha bedugva és bekapcsolva felejtette csökkenti az esetleges balesetek kialakulásának esélyét. Többé nem kell majd aggódni!
  -tisztító eszköz

  Vezeték hossza: 2,7m (forgó kábel)

  Göndörítő méretei nyitott állapotban:
  Magasság: 92mm
  Hosszúság: 256mm
  Szélesség: 83mm
  (A További információban olvasható adatok a doboz méretre vonatkoznak!)
  Göndörítő magassága zárt állapotban: 69mm

  Hajgöndörítő teljes súlya: 0,402kg
  Feszültség és teljesítmény--> 230V~50-60Hz /33W

  Tipp: A BaByliss Hydrotherm™ Curl Secret Shine - Gőzölős automata hajgöndörítő ideális szépségápolási eszköz azokon a napokon, amikor minimális erőfeszítéssel különleges megjelenést szeretnél elérni.
  Bekapcsolás után csak várd meg, amíg a LED jelzőfény világítani kezd, ekkor a hajgöndörítő teljesen felmelegedett és készen áll a hajgöndörítésre!
  Csak annyit kell tenned, hogy behelyezd a hajtincset (legfeljebb 2 cm széles) a hajcsavaróba, és elindítsd. Várj az egymást követő sípolás végére, majd óvatosan engedd ki a hajtincset.
  És kész is a tökéletes fürt!

  *Figyelem: Ezen termék higiéniai besorolású! Amennyiben az átvételt követően a doboz felbontásra kerül a 14 napos elállás érvényét veszti. Ez a készülék kizárólag háztartásban, háztartási célra használható, amennyiben a használati útmutató, működési leírás, felhasználói kézikönyv vagy egyéb dokumentum másképp nem rendelkezik.

  Az innováció és a változás kéz a kézben járnak. A BaBylissnél mindig előre tekintünk a jövőbe, ezért a környezetvédelem és a fejlődés jegyében lépéseket tettünk annak érdekében, hogy eltávolítsuk az összes egyszer használatos műanyagot a csomagolásokból. Mostantól a műanyag zacskók és műanyag kábelvédők helyett teljesen újrahasznosított papírt és kartont talál a dobozok belsejében az új kiadású dobozokban. Ezek ugyan úgy megvédik a terméket így nem kell aggódni dobozon belüli sérülés miatt. A BaByliss reméli, hogy ezzel is hozzá járul a szebb és élhetőbb jövőhöz.
 • Cikkszám
  BAC1800E
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés